ACO DA vol transformar les Escoles Velles d'Ordino en un espai sociocultural

Comentaris

ACO DA vol transformar les Escoles Velles d\'Ordino en un espai sociocultural
ACO DA vol transformar les Escoles Velles d\'Ordino en un espai sociocultural

La candidatura demòcrata d'Ordino (ACO DA) contempla remodelar l’edifici de les Escoles Velles per tal que s’adeqüin com a espai sociocultural, on s’hi traslladarien la ludoescola i l’Escola d’Art i de Música. Així ho ha explicat la número dos de la llista i actual consellera responsable de l'àrea de cultura, Gemma Riba. La inversió aproximada per fer realitat la transformació seria d’uns dos milions d’euros anuals a repartir en dos exercicis.

Riba ha explicat que “quan el projecte estigui engegat farem una exposició pública perquè els veïns puguin aportar idees per ubicar-hi més activitats”. La número dos d’ACO DA ha manifestat que s’han d’evitar duplicitats i  per aquest motiu ha puntualitzat que el Centre de Congressos ha de tenir un nou ús. La candidatura taronja  proposa llogar-lo per donar-li una altre servei. Consideren que ja hi ha l’Auditori com a gran sala d’actes i congressos.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.