ACO DA pretén donar més embranzida al centre d'interpretació de la Cortinada

Comentaris

ACO DA pretén donar més embranzida al centre d\'interpretació de la Cortinada
ACO DA pretén donar més embranzida al centre d\'interpretació de la Cortinada

Acció Comunal d'Ordino (ACO) Demòcrates per Andorra (DA) pretén donar més embranzida al centre d'interpretació de la natura de la Cortinada. La formació liderada per Josep Àngel Mortés i Gemma Riba proposa reconvertir el centre en un espai de referència de tot el patrimoni natural que hi ha a la parròquia, més enllà de la vall de Sorteny. També  es vol difondre la tasca de recerca que s’està fent amb diferents institucions del país “perquè ara mateix passen desapercebudes tot i ser molt interessants”, segons que ha destacat l'integrant de la llista Marc Pons. 

La presentació de propostes de futur viables i atractives en l’àmbit de patrimoni natural i de muntanya ha estat l’objectiu de la visita de la candidatura, aquest divendres, a l'espai museístic de la Cortinada. Marc Pons ha manifestat que “aquesta instal·lació necessita un replantejament dels seus usos perquè ara mateix està desaprofitada i pot tenir major recorregut i potencial”. Uns altres dels usos que tindrà el centre és la promoció que farà de totes les activitats de natura i esports, tant d’estiu com d’hivern que es desenvolupin a la parròquia. “Amb aquesta actuació el que volem és vincular tota l’oferta turística d’Ordino amb el centre perquè no sigui un espai individual”, ha dit Pons. 

Per la seva banda, la candidata a cònsol menor, Gemma Riba, ha fet balanç de la campanya destacant que “estem satisifets del porta a porta que hem fet perquè hem explicat el nostre programa, però també hem tingut molt en compte els suggeriments que se’ns han fet arribar i n’hem pres nota”.

Comentaris

Trending