ACO DA pretén crear un segell que identifiqui els productes autòctons d'Ordino

Comentaris

ACO DA pretén crear un segell que identifiqui els productes autòctons d\'Ordino
ACO DA pretén crear un segell que identifiqui els productes autòctons d\'Ordino

La candidatura d'Acció Comunal d'Ordino (ACO) Demòcrates per Andorra (DA) pretén crear un segell identificatiu dels productes autòctons de la parròquia que permeti servir com a reclam turístic. Aquesta és una de les iniciatives que la formació que actualment ostenta la majoria comunal i que en les properes eleccions estarà encapçalada per Josep Àngel Mortés i Gemma Riba vol emmarcar dins d'un impuls de la promoció econòmica i turística d'Ordino. De fet, de vèncer, ACO DA pretén crear una àrea de promoció econòmica que doni suport als empresaris per dinamitzar la parròquia turísticament.

Una de les coses que es vol fer és parlar amb ramaders, agricultors i amb tots aquells sectors productius per que apostin per acollir-se al segell ordinenc que es pretén crear. Segons el número cinc de la candidatura, Xavier Herver, "volem facilitar al màxim la implantació de noves iniciatives que dinamitzin la parròquia". Herver, Mortés, Riba i les també integrants de la candidatura Mar Coma i Cristina Rico s'han desplaçat aquest dilluns fins a l'allotjament rural Casa Batlle, a la Cortinada, per posar-la d'exemple de la promoció turística que es fa de la parròquia.

Herver ha explicat que la parròquia és una destinació turística tant a l’estiu com a l’hivern  i per aquest motiu “volem donar suport a totes aquelles iniciatives que vagin destinades a la promoció turística i comercial”. En opinió del número cinc de la llista, “els allotjaments rurals són una bona opció per atraure turistes i si hi ha més empresaris amb ganes d’obrir-ne de nous tindran el nostre suport, perquè considerem que són un bon reclam turístic i motor econòmic per Ordino”.

Comentaris

Trending