ACO DA es marca el repte de reduir a zero el dèficit de l'explotació d'Arcalís en dos o tres cursos

Comentaris

ACO DA es marca el repte de reduir a zero el dèficit de l\'explotació d\'Arcalís en dos o tres cursos
ACO DA es marca el repte de reduir a zero el dèficit de l\'explotació d\'Arcalís en dos o tres cursos

Acció Comunal d'Ordino (ACO), la marca parroquial de Demòcrates per Andorra (DA) a Ordino, considera viable que en dues o tres temporades hivernals l'explotació de l'estació d'Arcalís no comporti pèrdues. Aquest serà un dels reptes, si aconsegueix vèncer els comicis, de la candidatura encapçalada per Josep Àngel Mortés, que assegura que està disposada a escoltar qualsevol proposta que arribi d'inversors interessats en participar al camp de neu ordinenc. El candidat a cònsol afirma que “volem que el projecte que ens presentin els nous inversors tingui actius que atreguin nous clients, que eviti l’impacte ambiental i que l’estació continui sent el motor econòmic de la parròquia”.

Mortés, acompanyat de diversos membres de la candidatura, ha visitat l’estació per copsar 'in situ' l’estat del camp de neu. Les previsions de l’equip de Mortés indiquen que en dues o tres temporades s’hagi reduït a zero el dèficit de l’explotació. Aquesta temporada hi ha una previsió inicial de reduir-lo fins en un 84%. En opinió del cap de llista, s’està fent bona feina per redreçar la situació del camp de neu, “una feina que ja va començar la temporada passada i que està donant bons resultats”, ha explicat. 

Pel que fa als possibles nous inversors, Mortés ha dit que “estem oberts a quaselvol proposta, qualsevol projecte. Els estudiarem tots, però sobretot volem que siguin respectuosos amb el medi i l’entorn natural”. Mortés ha destacat la necessitat que les futures inversions que es duguin a terme estiguin en harmonia amb el model que volem per la parròquia d’Ordino: “una parròquia amb segell propi, amb un encant singular i respecte per l’entorn que no volem perdre”, ha afegit.

Comentaris

Trending

Com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i soferir-vos un servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús.